Vrouwen van Verlangen

The journey of a lifetime
Ons Verlangen is de drijvende kracht van het leven.
Van je eerste tot je laatste ademteug.
Jouw leven, jouw keuzes, ambities, angsten, jouw lijf, jouw relaties..

Je verlangen weet de weg… If only you let her..

 • Tweedaagse workshop:
  Dinsdag 9 en woensdag 10 mei 2023 van 10.00-17.00 uur
 • Kleine groepen; 8-12 deelnemers.
 • Plenair, in 2 en 3tallen, en 1:1.
 • Systemisch werk – Opstellingen – Lichaamswerk – Energie – Vrouwenlijnen – Vrouwenveld, Theorie
 • De Hoorneboeg in Hilversum op de hei
 • Begeleiders zijn Kim Pieters en Diecke de Wit Ester
 • Investering € 699 * inclusief koffie, thee, koekjes, lunch, fruit en snacks in restaurant De Tuinman.
 • Blijven slapen op de Hoorneboeg? Dat kan! Op basis van beschikbaarheid, dus informeer naar de mogelijkheden!
 • Reserveer je plek hier of via DM op Insta!
 • Eerst meer weten? Neem gerust contact met ons op.
  * Ben je zzp-er of betaalt je werkgever? Dan geldt het tarief excl. BTW.

Neem een sister mee en ontvang allebei 10% korting!

Twee dagen waarin we gaan verbinden, verkennen en spelen met onze verlangens. In de breedste zin van het woord. Hoe dat eruit ziet? Wat voorbeelden:

 • Lichaamswerk, oefeningen waarin we werken met het lijf d.m.v. adem en beweging. (lees hier meer over lichaamswerk)
 • We werken aan het bewustzijn van het bekken, waar de vrouwelijke energie ligt opgeslagen. Hier leer je je kracht, je grenzen, je verlangen en je zachtheid kennen.
 • We doen oefeningen in tweetallen en drietallen rondom het thema contact, verlangen en zelfbewustzijn.
 • We helpen je met meer durven gaan voelen, zodat je meer gaat vertrouwen op dat je helemaal oké bent zoals je bent.
 • We werken met de archetypische godinnen Maiden – Mother – Crone, die de fases van een vrouwenleven zo mooi laten zien. Hier komen thema’s langs als creëren, spelen, moederschap, wijsheid, overgave, bedding vinden bij andere vrouwen.
 • Oefeningen rondom ons beeld van vrouwen, door wie laten we ons voeden? Wie zijn onze voorbeelden, hoe laten we ons inspireren? En wat zijn onze (voor)oordelen over anderen?
 • Systemisch werk, dit zijn bv. (familie) opstellingen waar er ruimte is voor jouw persoonlijke vraag. Wat kom jij tegen in relatie met vrouwen? Misschien heb je een vraag over jouw relatie tot je moeder, je oma, een collega. En natuurlijk ook met mannen; je vader, broer, partner of zoon bijvoorbeeld. Alles is welkom. En vaak zul je merken dat je veel herkent en dus leert van de vragen van andere vrouwen. (lees hier meer over systemisch werk)
 • Het werken met een groep gelijkgestemde vrouwen is een helende ervaring waarin je veel herkenning en erkenning zult vinden. Dit is iets dat ook na de workshop nog lang zal doorwerken.

Het programma is op maat ontwikkeld vanuit onze expertise op het gebied van systemisch-, lichaams-, energie- en ademwerk. Dat combineren we met onze liefde voor verhalen, kunst, theater, film&tv.  We maken we ook de vertaalslag naar het grotere, collectieve veld van de maatschappij en de wereld waar we in leven.

Wij zorgen als begeleiders voor een fijne balans met humor, muziek, diepgang en licht. Natuurlijk nemen we ook onszelf, onze 80 jaar ervaring als vrouw mee. Met jullie erbij hebben we een paar honderd jaar vrouwenveld in de zaal.. Dat heeft een magisch effect.

Over Vrouw-zijn in de wereld van nu; de shit waar je mee te dealen hebt én het goud dat in jou schuilt. De reis die je afgelegd hebt tot hier, en de fase waar je naar onderweg bent. Precies daartussen in, in het hier en nu maken we ruimte voor onze verlangens.

Want als het gaat over innerlijke vrijheid rondom onze verlangens.. blijven we leren. Als vrouw in elke levensfase. Want de ‘ogen van de ander‘.. de oordelen en verwachtingen die we daar denken te zien.. Om nog maar niet te spreken over de oordelen die we over onszelf hebben.. Die kunnen behoorlijk verlammend werken. Niet alleen bij jou.

We leren je hoe je hier losser van kunt komen. Dichter bij je verlangens kunt leven. Want jouw verlangens zijn er niet voor niets. Ze zijn onderdeel van jouw unieke, rijke, voedende en energieke levenskracht.

Over de locatie
We kunnen ons geen betere locatie wensen dan de Hoorneboeg op de hei in Hilversum. Al sinds 1792 een unieke plek die uitnodigt om tot jezelf te komen. Goed bereikbaar en centraal, en toch midden in de prachtige herfstige natuur, met alle ruimte om lekker naar buiten te gaan. Fantastisch verzorgd met lékkere koffie en thee, goeie koekjes, en een waanzinnige vegetarische lunch van het restaurant “Bij de Tuinman“. De ultieme plek voor een tweedaagse retreat. Het perfecte intermezzo van jouw herst.

Zij gingen je voor

THE NEW FEMALE COLLECTIVE – Let our desires lead the way

Algemene voorwaarden