Over TNFC

WIJ ZIJN DE VROUWEN VAN VERLANGEN

Zoveel vrouwen, zoveel verhalen. Allemaal anders en verschillend. En toch zijn we ook zo verbonden door universele gelijkenissen in de reis die we te maken hebben, en wat ons als collectief van vrouwen te doen staat. Onze verlangens openen deze weg.
Dat voel je direct als je meedoet aan een van onze events. Eerst nog onwennig, aftastend, en al snel bizar vertrouwd, verbonden en met respect voor waar jij bent en jouw reis tot nu toe.

Wij zijn Kim Pieters en Diecke de Wit Ester. Wij ontmoetten elkaar bij Phoenix Opleidingen. En zoals dat soms gaat; je voelt meteen dat er iets gebeurt; een spark, een lach, een nieuwsgierige blik. Elkaar zien. We horen vaak dat we een aanstekelijke chemie hebben als duo voor de groep, juist ook doordat we heel verschillende vrouwen zijn.

Wat doen we?
Het is onze missie om vrouwen met zichzelf en elkaar in contact te brengen, dwars door alle ruis van generatiekloven, gemaakte keuzes, overlevingsmechanismes, vooroordelen, maskers en de status-quo heen. In elke levensfase, waar jij je op je pad nu ook bevindt. Uit de Krabbenmand, ín de sisterhood. Dat verbetert namelijk niet alleen de relatie met je omgeving, maar in de eerste plaats met jezelf.

Hoe doen we dat?
Dat doen we met workshops en opstellingsavonden, door alle kennis en ervaring die wij inmiddels hebben opgedaan te delen, en door andere vrouwen met dezelfde missie in het licht te zetten.

Het is onze missie om vrouwen met hun verlangens, zichzelf en elkaar in contact te brengen. Dat vinden wij het mooiste werk van de wereld én we zijn ervan overtuigd dat de wereld het ook nodig heeft: The rise of the feminine qualities.

Onze expertise in systemisch- en lichaamswerk zorgt ervoor dat je snel bij de kern komt en je groei activeert. Dat combineren we met onze liefde voor verhalen, kunst, theater, film&tv, en de wereld waarin we leven, waar we vandaan komen, en waar we naartoe gaan.

En natuurlijk nemen we onze gezamenlijke 80+ jaar ervaring als vrouw, (klein)dochter, partner, moeder en vriendin mee.

Je bent van harte welkom! Met persoonlijke en professionele vragen, nieuwsgierigheid, een gericht doel of juist helemaal blanco. En ook met al je weerstand en twijfels, onzekerheden en afwachtendheid. In elke levensfase, waar jij je op je pad nu ook bevindt.

We ontmoeten je graag in het vrouwenveld!
Liefs, Kim en Diecke

Algemene voorwaarden