Opstellingendag

 • Laagdrempelige manier om kennis te maken met systemisch werk; (familie)opstellingen.
 • 4-6 grote opstellingen, afgewisseld met kleine oefeningen uit Lichaams-, energie- en vrouwenwerk.
 • Kennismaken met het grotere vrouwenveld en sisterhood.
 • Zaterdag 25 maart 2023
 • Ruimte voor max 6 vragenstellers en max 10 representanten.
 • Bij de Hoorneboeg in het voormalige kapelletje ‘In de Luwte’. Een stille plek alleen voor onze groep, omringd door groen en bomen, zo aan de rand van de hei.
 • Vragensteller : € 199
 • Representant : € 149
 • Alle prijzen zijn incl. BTW* en inclusief een heerlijke vega lunch, koffie, thee, fruit en koek.
 • Parkeren kost € 6,50 voor de hele dag. De Hoorneboeg is ook goed bereikbaar met OV.
 • Reserveer je plek hier of via DM op Insta!

  * voor ondernemers en zakelijke deelnemers gelden de prijzen excl. BTW

Vraag stellen?

Als vraagsteller heb je een probleem, verlangen, dilemma, frustratie, droom, patroon of thema dat je wilt verkennen met een opstelling. Eerder kwamen bijvoorbeeld thema’s langs als relatie moeder-dochter, grenzen, zichtbaarheid, teveel hooi op je vork nemen, niet durven staan voor wat je wilt, spanning rondom intimiteit, uit willen breken uit een benauwende situatie, kinderwens, veel boosheid, klaar zijn met oververmoeidheid… Het kan en mag over alles gaan. Als het er voor jou maar wezenlijk toe doet, het raakt je.

Tijdens de dag is er ruimte voor jouw vraag gereserveerd. Waarbij de andere deelnemers als representant en getuige beschikbaar zijn. De sisterhood en het vrouwenveld zorgen voor een veilige, liefdevolle bedding om jouw vraag in te ontvangen en uit te werken.
Jouw vraag hoeft nog niet helemaal uitgekristalliseerd te zijn, dat doen we op de dag zelf wel. Er is plek voor maximaal 6 vragenstellers op een dag.

Twijfel je over je vraag, maar voel je wel een roep? Neem gerust contact met ons op, dan verkennen we het samen.

Meedoen als representant & getuige?
Als representant en getuige ben je onderdeel van de opstelling van iemand anders. Ofwel passief, als zwijgende, liefdevolle getuige in de kring. Ofwel actief; de vraagsteller of begeleider vraagt of jij in de opstelling wilt deelnemen als representant voor iets of iemand. Getuigen en representanten zijn dan ook een onmisbaar onderdeel van opstellingen. Representant zijn is altijd vrijwillig: jij hebt altijd de keuze voor jouw eigen ja of nee hierin.

Wat heb ik zelf aan deze dag?
* Collateral beauty. Als representant en getuige zal je merken dat de thema’s en opstellingen van de vraagsteller ook bij jou ergens raken. Het geeft je verdiepend inzicht over hoe de dynamieken bij jou zelf zitten.
* Misschien ben je al langer benieuwd, naar wat het is, dat systemisch werk. Als representant en getuige kun je laagdrempelig kennismaken én alvast collateral beauty oogsten.
* De opstellingen worden afgewisseld met oefeningen in twee- en drietallen. Oefeningen vanuit lichaams- energie- en vrouwenwerk. Oefeningen gericht op je eigen vrouw-zijn, innerlijke rust en regie, je verlangen.
* De kennismaking met het collectieve vrouwenveld en de sisterhood, op een chille & down to earth manier, is een inkijkje in een wereld waar je meer van wilt. We promise.

Wat is systemisch werk?
Systemisch werken is een manier om inzicht te krijgen in jouw eigen plek in een systeem en je verhouding tot anderen in dat systeem.

Dit kan een familiesysteem zijn, een vriendinnengroep, een organisatie of bijv. een lijn van vrouwen, je moeder, je oma, je kind enz.

Door het systeem letterlijk in de ruimte zichtbaar te maken; op te stellen, krijg je inzicht in je belemmeringen en de patronen waar je steeds weer opnieuw in vervalt. Veel vrouwen voelen dat ze deze patronen willen doorbreken omdat ze hun kinderen er niet mee willen belasten. Systemische patronen blijven namelijk door generaties reizen tot iemand ze aankijkt.

Systemisch werk kan leiden tot inzicht, bedding, acceptatie en is dus een grote gamechanger in het doorbreken van hardnekkige patronen die jou belemmeren. Energetisch gaat het weer stromen waardoor je leven vol tot bloei kan komen, en je in je kracht komt te staan. Lees hier meer over systemisch werk.

Blog op WordPress.com.

Algemene voorwaarden