Algmene voorwaarden en klachtenregeling

Bevestiging
Wanneer we jouw aanmelding hebben ontvangen, zenden wij je binnen 5 werkdagen een bevestiging.

Betaling
Je ontvangt van ons een factuur met betaallink. We vragen je om deze binnen 14 dagen te betalen. Na betaling is je deelname definitief.

Wachtrij
Is op het moment van jouw aanmelding de training of workshop volgeboekt, dan krijg je de mogelijkheid je in te schrijven op een wachtrij. Mocht er een plek vrijkomen, dan benaderen wij je.

Annuleren inschrijving
We gaan er natuurlijk vanuit dat je gewoon komt, maar soms loopt het leven anders dan je wilt.
Tot 3 weken voor het begin van de training of workshop kun je je aanmelding kosteloos ongedaan maken. Bij een afzegging binnen 3 weken voorafgaand aan de training of workshop brengen wij 50% van het bedrag in rekening.
Als je binnen 10 dagen voorafgaand aan het event afzegt, dan betaal je het volledige bedrag. Dit is in verband met de reeds gemaakte kosten die wij dan niet meer kunnen annuleren. We bieden je dan de mogelijkheid om zelf een vervanger te regelen, overleg dit wel van tevoren met ons. Mocht er een wachtrij zijn en kan een andere deelnemer jouw plek innemen, dan restitueren wij alsnog 50%.

Annulering workshop
Mochten wij – op basis van het aantal aanmeldingen of overmacht situaties – besluiten de training of workshop te annuleren, dan ontvang je hiervan direct bericht. In dat geval storten wij het door jou overgemaakte bedrag uiteraard volledig terug, of het schuift door naar een volgende workshop als jij dat wilt.

De prijzen die genoemd worden op de website zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Aanmeldingsvoorwaarden d.d. 1 april 2022

Klachtenregeling

Kim Pieters en Diecke de Wit Ester zijn aangesloten bij de Ethische commissie van Phoenix Opleidingen. De bijbehorende klachtenregeling vind je hier.

Algemene voorwaarden